• Fórum

 • Témák » Hiányosságok,avagy közérzetem a könyvtárban ! »

  Hozzászólás: 2 db

 • (00650165) 

 • arad49 2016. 07. 21 - 15:02:31
  2

  Kedves Juhász András!

  Valószínűleg nem járt még a XII. kerületi Ugocsa u.-i könyvtárban,
  amelyet az Ugocsa moziból alakítottak ki. A mozinak eredetileg gördülő teteje volt (éppen a nyári időjárásra tekintettel), ezt gondosan kicserélték mozdíthatatlan üvegtetőre és így sikerült elérni, hogy belül az épületben akár 38-42 fok is lehet.
  Képzelje el milyen lehet a könyvtárosoknak ott dolgozni.
  Természetesen egyetlen munkavédelmi felügyelőnek sem tűnt fel.
  Ha meglátogatná úszógumit is vigyen, mert lehet, hogy fürödni fog az izzadságban.

  >> Nagyon szeretek könyvtárba járni ,Újpalota főterén lévő könyvtár van hozzám legközelebb ! Szép és sokféle szolgáltatásuk van, a könyvtárosok kedvesek segítőkészek ,és itt jön a "de" egyre jobban felháborodva és szomorúan tapasztalom mennyire levegőtlen és meleg !!! Hihetetlen hogy a Spirálház szép felújítása során nem fért bele a könyvtár légkondicionálása, szerintem ez sokunknak probléma ! Már azon gondolkodom hogy legközelebb vigyek e magammal fürdőruhát és törölközőt ahogyan egy szaunába illik !!! Tisztelettel Juhász András !

  00650165 2016. 07. 12 - 13:08:29
  1

  Nagyon szeretek könyvtárba járni ,Újpalota főterén lévő könyvtár van hozzám legközelebb ! Szép és sokféle szolgáltatásuk van, a könyvtárosok kedvesek segítőkészek ,és itt jön a "de" egyre jobban felháborodva és szomorúan tapasztalom mennyire levegőtlen és meleg !!! Hihetetlen hogy a Spirálház szép felújítása során nem fért bele a könyvtár légkondicionálása, szerintem ez sokunknak probléma ! Már azon gondolkodom hogy legközelebb vigyek e magammal fürdőruhát és törölközőt ahogyan egy szaunába illik !!! Tisztelettel Juhász András !

  Oldalak: 1
Bejelentkezés
Hírlevél
Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés