Főmenü » Könyvtáraink » Bíró Mihály u. 7. » Kiállítások

Táskamánia

Hőss Judit kiállítása 2017. március 1-től április 14-ig a Bíró Mihály utcai könyvtárban.


Fotó: FSZEK
Fotó: FSZEK
Kiállítónk bemutatkozásából idézünk:
„Hőss Judit vagyok, a Belin márkanév megálmodója. E név alatt már 2008 óta készítek saját tervezésű táskákat, ajándéktárgyakat, különböző dekorációkat saját, illetve megrendelőim elképzelései alapján.
Az alkotás szenvedélye fiatal korom óta kíséri életemet, hiszen már nagyapám és apukám is kézműves volt. Gyerekként is szerettem bütykölni, mindig újabb és újabb technikákat elsajátítani, és természetesen ez ma sincsen másként.

A varrásban rejlő lehetőségeket gyermekeim születésekor fedeztem fel igazán. Az otthon töltött évek alatt kreativitásomat a varrás felé irányítottam, és mint anya illetve mint óvónő elsősorban a színes gyermeki világ, a népművészet és a természet inspirált, és motivál a mai napig is. Első alkotásaimat is már én terveztem, és kiviteleztem otthonunkban kialakított varrósarkomban. Miután kiderült, hogy a műveimben mások is fantáziát látnak, és egyre több megbízást kaptam a kis hobbysarok kinőtte magát Belin Boltjává. Ebben a folyamatban az egész családom nagy segítségemre volt, hiszen ők végig támogattak az ötleteim megvalósításában. Az ő segítségük mellett valósulhatnak meg az általam megálmodott táskákat, névtáblákat, neszesszereket. Munkáimhoz a legjobb alapanyagokat használom, és jelenleg legszívesebben textilbőrrel, kordbársonnyal illetve pamutvászonnal dolgozom. A táskák mintáiban és színvilágában egyaránt visszaköszönnek a természet színei, a népművészet motívumai, úgy érzem ettől Belin a Belin.”

Kiállítónk honlapján több kreatív ötletet is találhatnak: juditkrea.blogspot.hu

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk 2017. április 14-ig a könyvtár nyitvatartási idejében!


Helyszín: Bíró Mihály utcai könyvtár
1203 Budapest, Bíró Mihály u. 7.
Tel.: (1)283-0872, E-mail: fszek2002@fszek.hu

Hozzászólások ()

(/

Oldalak: 1
Bejelentkezés
Hírlevél
Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés