Főmenü » Könyvtáraink » Kossuth Lajos utca 30. » Könyvet házhoz!

Folytatódik a „Könyvet Házhoz” szolgáltatás Budafok- Tétényben

Meghosszabbította együttműködési megállapodását a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és Budafok-Tétény Önkormányzata. 2017. január 24-én dr. Fodor Péter főigazgató és Karsay Ferenc polgármester írta alá a megállapodást.

2017-ben is folytatódik a Könyvet Házhoz szolgáltatás a XXII. kerületben.
2017. január 24-én a Nagytétényi Könyvtárban, Budafok-Tétény Önkormányzata és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár újabb 2 évre meghosszabbította együttműködését a „Könyvet házhoz” könyvtári szolgáltatásra.
A megállapodást az önkormányzat részéről Karsay Ferenc polgármester, a könyvtár részéről Dr. Fodor Péter főigazgató írta alá.
Az ingyenes szolgáltatást azok vehetik igénybe, akik átmenetileg, vagy tartósan házhoz kötöttek, azaz fizikai állapotuk miatt személyesen nem tudják a könyvtárat felkeresni.

Ez a kulturális esélyegyenlőség biztosításának szempontjából is fontos szolgáltatás a kerületi könyvtárak dokumentumkínálatára támaszkodik, a könyvtárosok közreműködésével valósul meg, a kiszállításban pedig Budafok-Tétény Szociális Szolgálat munkatársai nyújtanak segítséget. A szolgáltatást a XXII/3. Budafoki Könyvtár munkatársai koordinálják. Az igénybevételre vonatkozó kéréseket telefonon, e-mailben, vagy meghatalmazott útján személyesen jelezhetik.

A szolgáltatás könyvtári felelőse: Varga Mónika könyvtárvezető

Kapcsolat: +36 1 424-5989
e-mail:

Az igényeket a jogosultak a közreműködő könyvtárakban
Budafoki Könyvtár
(XXII. Kossuth Lajos utca 30., +36 1 424 5989, ), valamint

Nagytétényi Könyvtár
(XXII. Nagytétényi út 283., +36 1 207 5257, )

telefonon vagy e-mailben is jelezhetik.


Hozzászólások ()

(/

Oldalak: 1
Bejelentkezés
Hírlevél
Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés