• Előfizetett adatbázisaink használata távolról

  Előfizetett adatbázisaink használata távolról

  Beiratkozott olvasóink számára ajánljuk a proxy szolgáltatás igénybe vételét, mellyel lehetőségük van olvasójegyükkel a könyvtár előfizetett tartalmait távolról használni.

 • eBook Academic Collection (EBSCO)

  Ez a folyamatosan növekvő előfizetési csomag több tudományágat átfogó választékban kínál tudományos e-könyveket. Jelenleg több mint 150.000 könyvet tartalmaz a vezető egyetemi és tudományos kiadóktól (Oxford University Press, MIT Press, State University of New York Press, Cambridge University Press, University of California Press, McGill-Queen's University Press, Harvard University Press, Elsevier Ltd.; Ashgate Publishing Ltd; Taylor & Francis Ltd; Sage Publications, Ltd. and John Wiley & Sons, Inc.).
  Ezek részletenként vagy korlátozott időtartamra teljes terjedelmükben letölthetők.
  Az adatbázis erre jogosító FSZEK-olvasójeggyel érhető el az EBSCOhost és az EBSCO Discovery felületéről.

 • eBook Collection (EBSCO) társadalomtudományi kézikönyvek

  6 online referensz könyv, amelyek külön-külön és adatbázis szerűen is kereshetők, letölthetők. A gyűjtemény hozzáférhető a katalóguson és az EBSCO Discovery Service-n keresztül is azok számára, akik erre jogosító FSZEK-olvasójeggyel rendelkeznek.
  Lépései: Azonosítás - EBSCOhost Web - eBook Collection. A könyveket egyidejűleg csak egy felhasználó használhatja!

 • Ebook Central

  2017-től a Proquest Kiadó E-book Central platformján keresztül távolról elérhető, külön-külön és adatbázis szerűen is kereshető és letölthető 23 fontos és népszerű szociológiai, társadalomtudományi mű. A letöltés csak az adatbázisban történő regisztráció, ill. bejelentkezés /Sign in/ után lehetséges. A gyűjtemény hozzáférhető a katalóguson és az EBSCO Discovery Service-n keresztül is azok számára, akik erre jogosító FSZEK-olvasójeggyel rendelkeznek.

 • Gale Virtual Reference Library

  A legfontosabb külföldi társadalomtudományi és szociológiai enciklopédiák, lexikonok, kézikönyvek folyamatosan bővülő gyűjteménye, amely külön-külön és adatbázis szerűen is kereshető. Jelenleg 21 elektronikus referensz könyvből áll. A gyűjtemény hozzáférhető a katalóguson keresztül is. Az adatbázist erre jogosító FSZEK-olvasójeggyel lehet használni.

 • SAGE Knowledge

  Jelenleg 7 referensz könyv (az egyik két kötetes) érhető el teljes szöveggel könyvtárukban külön-külön és adatbázis formájában egyaránt. A gyűjtemény hozzáférhető a katalóguson keresztül is. A digitális társadalomtudományi könyvgyűjtemény 4400 címet tartalmaz, tudományos monográfiákat, kézikönyveket, referensz-könyveket és könyvsorozatokat. Az adatbázis egészében lehet böngészni, de csak az előfizetett könyvek esetében lehet a teljes szöveghez hozzáférni és letölteni. Belépés után itt is érdemes regisztrálni és Saját fiókot létrehozni a dokumentumok elmentéséhez. Ha csak az előfizetett könyvekben szeretne keresni, a Keresés után a jobb oldalon az Availability szűrő funkciónál jelölje be az Available to me opciót.

 • Wiley eBook Collection

 • The Handbook of Global Online Journalism

  The Handbook of Global Online Journalism

  Editor(s): Eugenia Siapera, Andreas Veglis, 2012.
  Elérhető a katalógusból és a könyvtári hálózaton belül

Bejelentkezés
Hírlevél
Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés