Főmenü » Kortárs
 • „Lehetek én is az az egy...”

  Kortárs és kedvelt
  Géczi János és Likó Marcell zenés irodalmi estje
  Zenei Gyűjtemény, 2017. január 25. (szerda) 18 óra


  Géczi János
  Géczi János
  Géczi János József Attila-díjas író, költő és Likó Marcell, a Vad Fruttik énekese közös zenés irodalmi estje; moderátor Szabó Tibor Benjámin író, az Athenaeum Kiadó igazgatója.
  Kortárs és kedvelt - 2017. január 25. (szerda) 18 óra

  Helyszín: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár
  Zenei Gyűjtemény; Budapest VIII., Ötpacsirta u. 4
  .


  Likó Marcell
  Likó Marcell
  A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár immár második alkalommal rendezi meg Kortárs és kedvelt címmel a kortárs magyar irodalom népszerűsítését célzó programsorozatát 2017. január és március között. A nyitóprogramra 2017. január 25-én, szerdán, 18 órától kerül sor az Ötpacsirta Szalonban, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Zenei Gyűjteményének rendezvénytermében.


  Szabó Tibor Benjámin
  Szabó Tibor Benjámin
  Géczi János és Likó Marcell beszélgetnek Géczi János 2016-ban Likó Marcellről megjelent könyve, A Bunkerrajzoló kapcsán életről, halálról, reményről és reménytelenségről, zuhanásról és kiútkeresésről őszintén, prózában és zenében. Az esten bemutatásra kerülnek Géczi János Vadnarancsok és Likó Marcell Énekelt és el nem énekelt dalok című kötetei is. Moderátor Szabó Tibor Benjámin író, az Athenaeum Kiadó igazgatója.

  Kövessen minket a Facebookon is!
  https://www.facebook.com/kortarseskedvelt • Kortárs és kedvelt

  Kortárs

  Kortárs és kedvelt

  Kampány a magyar kortárs irodalom népszerűsítésére a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban 2017 január végétől március közepéig.

Lapozás:
Bejelentkezés
Hírlevél
Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés