Főmenü » Kortárs

Kortárs és kedvelt

Kampány a magyar kortárs irodalom népszerűsítésére a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban 2017 január végétől március közepéig.


Fotó: FSZEK
Fotó: FSZEK
A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár immár második alkalommal szervez Kortárs és kedvelt címmel programsorozatot és játékot a kortárs magyar irodalom népszerűsítésére. Korábban hasonló céllal szerveztük A vers legyen veled és a Divatba hozzuk az olvasást! kampányainkat is.

A Kortárs és kedvelt nyitóeseményére, Géczi János és a Vad Fruttik együttes frontembere, Likó Marcell közös zenés-irodalmi estjére a Magyar Kultúra Napjához kötődően kerül sor az Ötpacsirta Szalonban, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Zenei Gyűjteményének rendezvénytermében 2017. január 25-én, szerdán 18 órai kezdettel.

A kampány részeként honlapunkon hetente játékkal jelentkezünk 2017. január 23. és március 13. között. A nyertesek kortárs magyar írók köteteiből összeállított értékes csomagokat kapnak. A játékba folyamatosan be lehet kapcsolódni, visszamenőleg is beküldve megfejtéseket.

A programsorozat zárásaként 2017. március 22-én, szerdán 16.30-tól a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár negyedik alkalommal szervezi meg közös olvasási rekordkísérletét a Központi Könyvtárban, ekkor kerül sor a Kortárs és kedvelt játék eredményhirdetésére is. A záróprogramon közreműködik Lévai Balázs író, televíziós műsorvezető, Rudolf Péter színművész és Balanyi Szilárd zenész, a Quimby együttes billentyűse. Az ezen az alkalmon megjelenő vendégek színes szilikon karkötőt is kapnak ajándékba, melynek felirata: Divatba hozzuk az olvasást!

A játékról részletesebben itt olvashatnak:
A Kortárs és kedvelt játék szabályai


Hozzászólások ()

(/

Oldalak: 1
Bejelentkezés
Hírlevél
Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés