Főmenü » Kortárs » Sajtó
 • Divatba hozzuk az olvasást!

  Kortárs és kedvelt - Közös olvasási rekordkísérlet

  Kortárs és kedvelt programsorozatának zárásaként 2017. március 22-én, szerdán, 16.30-tól a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár negyedik alkalommal szervezi meg közös olvasási rekordkísérletét a Központi Könyvtár Átriumában (Budapest VIII., Szabó Ervin tér 1.).
  A hangulatot Rudolf Péter színművész és Balanyi Szilárd zenész, a Quimby együttes billentyűse alapozzák meg egy-egy általuk választott kortárs magyar mű részletének felolvasásával, az eseményt pedig Lévai Balázs író, televíziós műsorvezető moderálja.

  Legyen az olvasás közösségi élmény! Várunk minden olvasni szerető gyereket, felnőttet olvasási rekordkísérletünkre, ahol tíz percig egyszerre fogjuk olvasni a magunkkal hozott kedvenc könyvünket. Ezért kérjük, hozzon mindenki magával egy könyvet. Aki elfelejtene könyvet hozni, az választhat az általunk felajánlott kötetek közül. A résztvevők színes szilikon karkötőt kapnak ajándékba, melynek felirata: Divatba hozzuk az olvasást! Mutassuk meg, hogy olvasni jó!

  Ekkor kerül sor a január és március között hetente új kérdéssorral jelentkező Kortárs és kedvelt online-játék eredményhirdetésére is.
  Az első helyezett Amazon Kindle8 e-book olvasót és könyvcsomagot, a 2-4. helyezettek értékes könyvcsomagot nyernek, valamint a játék bármely fordulójában részt vett és a zárórendezvényen JELEN LÉVŐ játékosok között is kisorsolunk egy-egy könyvcsomagot (összesen 6 db-ot).

  A programsorozat támogatója a Nemzeti Kulturális Alap Szépirodalom és Ismeretterjesztés Kollégiuma.

  Kapcsolat:
  Dr. Fodor Péter

  főigazgató
  Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár
  titkar@fszek.hu, + 36 1 411 5001
 • Sajtó

  Kortárs és kedvelt - sajtóinformáció

  Közzétéve: 2017. január 13.

Lapozás:
Bejelentkezés
Hírlevél
Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés