Főmenü » Szolgáltatások » Továbbtanulási Információs Szolgáltatás

Nyelvtanulás - a könyvtárban

A Központi Könyvtár idegen nyelvi állományának bemutatása és ajánlása nyelvtanulók számára.


Fotó: FSZEK
Fotó: FSZEK
A szeptemberi iskolai szemeszter megkezdésével, az iskolákban, és a városban is újra indultak a nyelvtanfolyamok, a nyelvvizsga előkészítő órák, és sorra szerveződnek különböző nyelvtanulási lehetőségeket kínáló programok, börzék, mint pl: a Nyelvparádé.


A sokféle nyelvtanulási lehetőséget könyvtárunk nyelvtanulást segítő kiadványainak ajánlásával szeretnénk bővíteni.

A Szabó Ervin Központi Könyvtár földszinti Böngészdéjében az angol, német nyelvkönyvgyűjtemények mellett többek között francia, portugál, török, svéd nyelvkönyveket, hanganyagokat, a nyelvtanulást segítő rövidített olvasmányokat, módszertani könyveket olvashatnak, és kölcsönözhetnek olvasóink.

A gyűjtemény nyelvkönyveiről a könyvtár katalógusában lehet tájékozódni. Katalógusunk a honlapunkon keresztül a - „KATALÓGUS” menüpontra kattintva érhető el.

Az elsősorban önálló nyelvtanulást végző felnőtteknek, fiataloknak szóló földszinti gyűjtemény mellett nagyon jó kiadványokkal várja olvasóit a könyvtár gyermek részlege, a Sárkányos Gyerekkönyvtár, ahol az egyéb nyelvtanulást segítő szépirodalmi anyagok, nyelvtanulást segítő színes kiadványok találhatóak. A gyűjteményt nem csak fiataloknak, tiniknek, hanem kortól független, kezdő nyelvtanulóknak is ajánljuk.

Részletesen a Sárkányos Gyerekkönyvtárban található idegen nyelvi gyűjteményről.

Hozzászólások ()

(/

Oldalak: 1
Bejelentkezés
Hírlevél
Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés