Főmenü » Szolgáltatások » Továbbtanulási Információs Szolgáltatás

Karriermagazinok és portálok

Hasznos weboldalak, magazinok és rendezvények álláskereséshez.


Forrás: pixabay.com
Forrás: pixabay.com
Rövid összeállításunkban a pályakezdők és „diplomán túliak” számára szeretnénk hasznos oldalakat ajánlani a részleges, avagy teljes munkaidejű álláskeresésben. Az alábbi portálok és magazinok tematikusságuk, áttekinthetőségük mellett elsősorban aktualitás témákkal, ötletekkel és tippekkel tájékoztatják olvasóikat. Segítséget nyújtanak a felkészülésben többek között új munkakör betöltéséhez, sikeres interjúhoz, vagy pályázatokhoz.
A portálokon az állásajánlatok mellett álláskeresési stratégiákról olvashatnak, megismerhetik az iparági trendeket és szakmai tippeket kaphatnak az állásinterjúkhoz és bértárgyalásokhoz.

Válogatás a profi portálok közül

Állásportál
CVonline
HVG portál – Karrier
Jobline.hu
Karrier.hu
Monster – karriertanácsok
Profession.hu

Álláskereső magazinok

Navigátor: az áruszállítási piac zászlóshajója
Corvinus Offline - Karrier Expo Különszám
HVG – Bussiness magazin
Üzlet&pszichológia
Vezetés & Karrier Magazin

Rendezvények álláskeresőknek

Állásbörze: a programokon pályakezdők és tapasztalt diplomás szakemberek tájékozódhatnak a hazai vállalati, üzleti piacon. Személyesen találkozhatnak a különböző cégek képviselőivel.

KarrierExpo: több mint egy állásbörze! Ezeken az országos, integrált állásbörzéken felvonuló cégek elsősorban diplomázóknak, frissdiplomásoknak és szakmai gyakorlatot keresőknek kínálnak karrier lehetőségeket. Az érdeklődők szintén személyesen találkozhatnak a különböző cégek képviselőivel.
A diákok, és a pályakezdők megtapasztalhatják hogyan képviselik magukat a vállalatok, mivel foglalkoznak pontosan, milyen náluk a munkahelyi légkör, mi az erősségük, és azt hogy a cég környezetbe a jelentkezők hogyan tudnának beilleszkedni.

A rendezvényeken való részvétel INGYENES, csak regisztrálni kell az esemény honlapján!

Hozzászólások ()

(/

Oldalak: 1
Bejelentkezés
Hírlevél
Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés